LAWSTUDIES

Find kurser og korte kurser i Jurasprog

Ligegyldigt hvilket sprog du øver lov i, vil du opdage, at det kræver en specialiseret form for grammatik og ordforråd til at skrive juridiske dokumenter og skabe juridiske præsentationer. Juridisk sprog kurser giver den grammatiske fundament for advokatpraksis.

Hvad er en juridisk sprog Course?

En juridisk sprog kursus lærer terminologien og former for grammatik, der anvendes til at drive advokatvirksomhed på sproget i dit valg. Disse kurser fokuserer på juridiske aftaler fælles i at praktisere loven.

Hvad er fordelene ved at tage et kursus i juridisk sprog?

En juridisk sprog kursus giver håbefulde advokater og andre jurister et fundament i de sproglige nuancer, de har brug for effektivt kommunikation, både mundtligt og skriftligt sprog, i juridisk praksis.

Hvor meget koster det at tage et kursus i juridisk sprog?

Prisen for et kursus i juridisk sprog vil variere meget afhængigt af mange faktorer, herunder skole og land, hvor du vælger at studere.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et kursus i juridisk sprog?

Hvis du allerede praktiserer loven, kan du forvente, at din skriftlige kommunikation til at være mere klar med et kursus i juridisk sprog. Hvis du i øjeblikket studerer, vil du opdage, at kurset giver dig grundlaget til korrekt udtrykke dig i loven arbejde.

Hvorfor tage et online kursus i juridisk sprog?

En online kursus i juridisk sprog giver dig den sprogundervisning, du har brug for mere bekvemt, hvilket giver dig mulighed for at studere i komfort i dit eget hjem på tidspunkter, der arbejder omkring din tidsplan.

Hvor at tage et kursus i juridisk sprog?

Du kan finde et kursus i juridisk sprog på mange universiteter rundt omkring i verden. De fleste universiteter, der udbyder jurastudier vil tilbyde dette kursus.

Sådan ansøger til et juridisk sprog Course?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

2 Resultater i Jurasprog Filter

Sommer sprog og jura institut

Case Western Reserve University School of Law
Cursus
<
Fuldtid
<
4 uger
Engelsk
på universitet

Fire ugers sommer introduktion til amerikanske sædvaneret og amerikanske juridiske forskning, skrivning og analyse, og en mulighed for at forbedre de retlige engelskkundskaber ...

Læs mere

Juridisk engelsk program

Brooklyn Law School
Cursus
<
Fuldtid
på universitet

Som reaktion på de uddannelsesmæssige behov og krav fra de mange ansøgere til LL.M. Programmer til udenlandsk uddannede advokater, der er interesseret i at studere lov i USA, ...

Læs mere