Filter
Cursus
Jamaica Studietype: Alle Hastighed: Alle

Executive kursus i Jamaica

Mens nogle studerende foretrækker klasseværelset til online studere, tilbyder juridiske fag en fantastisk mulighed til formål at styrke en 's personlige udvikling og specialiseret juridisk viden. I henhold til loven kursus paraply er specialiserede områder, der diskuterer de grundlæggende elementer og moderne spørgsmål i forbindelse med emner som regulering teori og erhvervsret.

Studerende, der forfølger et LLM (Master of Law) bruger et til to år på at studere et bestemt område af loven. Deres videreuddannelse forbereder dem til at arbejde med specialer såsom international ret eller skatteret.

Jamaica er en ø land beliggende i det Caribiske Hav, der består af tredjestørste ø i Greater Antiller.

Kurser i Jamaica. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University College Of The Caribbean

The University of London program er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle en forståelse af de grundlæggende principper og en kritisk bevidsthed om den fælles jur ... [+]

Diplom i lov (University of London) The University of London program er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle en forståelse af de grundlæggende principper og en kritisk bevidsthed om den fælles juridisk tradition og anvende analytiske og problemløsning færdigheder i en række juridiske og ikke -juridiske indstillinger. Det er også designet til at forbedre nøglekompetencer for kommunikation, informationskompetence, analyse og argumentation. Det er det første skridt på en karrierevej for praktiserende advokater i hele verden.

[-]
Jamaica Kingston
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk