LAWSTUDIES

Find kurser og korte kurser i International ret

Kurser er en væsentlig del af næsten alle college-programmer, uanset om du tjener en bachelor eller kandidatgrad. De fleste kurser varer i et par måneder, selvom nogle kan være længere eller kortere. College programmer kræver også visse kurser for studerende at uddanne.

Hvad er et kursus i international ret studier? Kurser i dette felt fokuserer på de love, der styrer, hvordan et land interagerer med en anden. Dette kan dække alt fra indvandringslovgivning til, hvordan import og eksport af varer håndteres. International lov er afgørende for at opretholde fred mellem forskellige mennesker, og at studere det forbereder dig til at fortsætte med at opretholde denne fred.

Studerende, der studerer international ret, nyder godt af at udvikle et sæt færdigheder, der kan hjælpe dem med at etablere deres karriere og tjene en øget løn. Disse færdigheder omfatter normalt forskning, kommunikation, organisation, kritisk tænkning og juridisk skriveevne.

Omkostningerne ved at tilmelde sig i et kursus varierer ganske lidt. Det betyder, at det er klogt at undersøge, hvor meget det vil koste, før du tilmelder dig. Faktorer, der bestemmer omkostningerne, inkluderer din skole, program, land, studietid og type af grad.

Hvis du tager udgangspunkt i et program med fokus på international ret, er du sandsynligvis parat til at komme ind på et par forskellige karriere. Den mest almindelige stilling for nogen med denne type uddannelse er advokat. Det er muligt at blive en advokat, der specialiserer sig i tvister om internationale spørgsmål. For at starte en karriere i loven skal du sandsynligvis begynde som advokat eller juridisk sekretær. Alternativt kan du vælge at forfølge en politisk karriere for selv at begynde at etablere de internationale love og politikker.

Det første skridt i retning af en uddannelse rettet mod international ret er at finde det rigtige program til din unikke situation. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i International ret Filter

Pg cert international handel og handelsret

University of Essex Online
Cursus
<
Fuldtid
<
8 måneder
Engelsk
Online

Vores PG Cert International Handel og jur kursus * online kan opnås som en stand-alone kvalifikation eller anvendes som springbræt til vores fulde LLM. Kurset sætter de studer ...

Læs mere

Internationalt og europæisk skatteprogram

Eötvös Loránd University
Cursus
Sep 2021
<
Deltid
30 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Den moderne og progressive pensum er designet til at give eleverne den viden, der er nødvendig for at forstå de igangværende skatteproblemer i den verden, vi lever i. Vores un ...

Læs mere

Menneskerettigheder og international strafferet: Et introduktionskursus - University of Padova

FutureLearn
Cursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

University of Padova er et af Europas ældste og mest prestigefyldte læringssæder; det sigter mod at give sine studerende både faglig uddannelse og en solid kulturel baggrund. ...

Læs mere

PG Dip International Handelsret og Handelsret

University of Essex Online
Cursus
<
Fuldtid
<
16 måneder
Engelsk
Online

Vores PG Dip International Handels-og Handelsret kursus * tilbyder en avanceret kvalifikation, der er designet til at bygge på din viden fra PG Cert program moduler og også in ...

Læs mere