LAWSTUDIES

Find kurser og korte kurser i Interdisciplinære retlige studier

Kurser, der udgør college programmer er kun for studerende, der har gennemført gymnasiet og normalt kræver et par måneder at fuldføre. Du kan vælge hvilke kurser du vil tilmelde dig for at tilpasse dine studier, selvom programmer ofte kræver specifikke kurser for at blive uddannet.

Hvad er et kursus i tværfaglig lov? Der er mange forskellige typer tværfaglige lovområder, der hver især omhandler den måde, forskellige områder interagerer på. Du skal sandsynligvis vælge en specialisering, selvom kurser der involverer alle forskellige felter kan eksistere. Fælles fokus er bl.a. hvordan kirke og stat interagerer, lov og økonomi, lov og markedsadfærd samt forfatningsmæssig struktur.

En af de største fordele ved at studere tværfaglig lov er de færdigheder, du udvikler, hvilket vil hjælpe dig med at indtaste din karriere og kan øge din samlede løn. Ud over kommunikation, organisation og tvistbilæggelse udvikler undersøgelsen af ​​tværfaglig lov forsknings- og kritisk tænkning.

Omkostningerne ved indskrivning i en tværfaglig lov kursus ændres baseret på mange faktorer. Disse aspekter kan omfatte alt fra det land, du studerer i til den specifikke skole eller det program du er i. Fordi kursusindmeldingsgebyrerne varierer, er det en god ide at gøre forskning, inden du ansøger.

Den mest almindelige karrierevej for dem, der studerer tverrfaglig lov, er advokat. De fleste af disse fagfolk har en specialisering, og du kan vælge at fokusere på tværfaglig lovgivning. For at blive advokat vil du sandsynligvis blive juridisk sekretær eller advokat først. Den anden fælles karrierevej er politiker. Hvis du vælger at gå ind i politik, skal du have en stærk forståelse af alle lovområder og en vilje til at hjælpe med at oprette nye politikker.

Det første skridt i retning af din karriere er at finde et program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Interdisciplinære retlige studier Filter

Grundlov

University of Colorado Boulder
Cursus
Sep 2021
Engelsk

Byron R. White Center for Study of American Constitutional Law understøtter stipendium og undervisning i forfatningsret og tilbyder studerende flere forskellige muligheder for ...

Læs mere

Juridiske videnskaber og sikkerhedsstudier

Vysoká škola evropských a regionálních studií
Cursus
Sep 2021
Engelsk
Tjekkisk

Faktisk bidrager det til tilvejebringelsen af et professionelt defineret bacheloruddannelsesprogram inden for sikkerhed og juridiske aktiviteter, hvis grundlæggende princip er ...

Læs mere