$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Immaterialret

Immaterialret beskæftiger sig med rettigheder til opdagelser, opfindelser, design, litterære, musikalske og kunstneriske værker, ord, sætninger og symboler. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle Immaterialret kurser kræver et større tidsforbrug end andre. Hvad er fordelene ved et kursus i Immaterialret? Studerende tager et kursus i Immaterialret sagkyndigt uddannet til at r… Læs mere

Immaterialret beskæftiger sig med rettigheder til opdagelser, opfindelser, design, litterære, musikalske og kunstneriske værker, ord, sætninger og symboler. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle Immaterialret kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i Immaterialret?

Studerende tager et kursus i Immaterialret sagkyndigt uddannet til at rådgive og føre retssager om spørgsmål af offentlig ejendom, moralske rettigheder, forretningshemmeligheder, patenter, ophavsret og andre integral emner.

Hvilken karriere med et kursus i Immaterialret?

En studerende at tage et kursus i Immaterialret kandidater går videre til at arbejde for internationale advokatfirmaer IPR-kontorer, Verdenshandelsorganisationen, Patent-og Varemærkestyrelsen advokater, FN specialiserede organer, ikke-statslige organisationer, og meget mere.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Immaterialret?

Omkostningerne ved at tage et kursus i Immaterialret kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i Immaterialret?

Forudsætninger for et kursus i Immaterialret varierer meget. Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Hvorfor tage et online kursus i Immaterialret?

Online-jura er en mulighed for arbejder fagfolk eller enkeltpersoner med en travl tidsplan. Law kurser kan tages online, med alle nødvendige materialer, der leveres digitalt. Mange universiteter og skoler tilbyder online kurser Intellectual Property Law, fjerne nødvendigheden af at rejse til campus eller offer arbejde i et 's nuværende job.

Sådan at tilmelde sig et kursus i Immaterialret?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Central Law Training

Ejendom lov har ændret sig dramatisk i de senere år, med ændringer af loven i forbindelse med dannelsen af ​​en kontrakt om salg af jord, indførelse af titlen garanti, den nye ... +

Ejendom lov har ændret sig dramatisk i de senere år, med ændringer af loven i forbindelse med dannelsen af ​​en kontrakt om salg af jord, indførelse af titlen garanti, den nye Land Registration Act og ledsagende regler; og disse ændringer er ikke færdig med forslag om at udvide elektronisk skødeskrivning og sandsynligheden for yderligere udvikling med hensyn til tinglysning. -
Cursus
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online