$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Europæisk ret

Et kursus i EU-ret refererer til den forfatningsmæssige, konkurrenceret, ansættelsesret, indvandring lov, menneskerettigheder og miljøret i EU og de ​​europæiske lande. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle europæisk lov kurser kræver et større tidsforbrug end andre. Hvad er fordelene ved et kursus i den europæiske lovgivning? Fuldfører et kursus i europæisk lov vil… Læs mere

Et kursus i EU-ret refererer til den forfatningsmæssige, konkurrenceret, ansættelsesret, indvandring lov, menneskerettigheder og miljøret i EU og de ​​europæiske lande. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle europæisk lov kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i den europæiske lovgivning?

Fuldfører et kursus i europæisk lov vil øge karrieremuligheder for dem med en LLB, cand.jur eller Juris Doctor kvalifikationer, eller en bachelor-grad i europæiske studier, for eksempel. Studerende, der vælger at studere et kursus i europæisk lov vil have en beriget international akademisk erfaring.

Hvilken karriere med et kursus i den europæiske lovgivning?

Et kursus i europæisk lov forbereder enkeltpersoner til at gå på at arbejde for multinationale statslige og ikke-statslige organisationer, internationale advokatfirmaer, virksomheder, universiteter og andre offentlige eller private institutioner som advokater, rådgivere, konsulenter eller lærere.

Hvor meget koster det at tage et kursus i den europæiske lovgivning?

Omkostningerne ved at tage et kursus i europæisk lov kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i den europæiske lovgivning?

Forudsætninger for et kursus i europæisk ret varierer meget. Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Hvorfor tage et online kursus European Law?

Online-jura er en mulighed for arbejder fagfolk eller enkeltpersoner med en travl tidsplan. Law kurser kan tages online, med alle nødvendige materialer, der leveres digitalt. Mange universiteter og skoler tilbyder online kurser europæisk lov, hvilket eliminerer behovet for at rejse til campus eller offer arbejde i et 's nuværende job.

Sådan at tilmelde sig et kursus i den europæiske lovgivning?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Eötvös Loránd University
Budapest, Ungarn

Den moderne og progressive pensum er designet til at give eleverne den viden, der er nødvendig for at forstå de igangværende skatteproblemer i den verden, vi lever i. Vores un ... +

Den moderne og progressive pensum er designet til at give eleverne den viden, der er nødvendig for at forstå de igangværende skatteproblemer i den verden, vi lever i. Vores undervisere sikrer en velafbalanceret uddannelse med hensyn til teori og praksis. -
Cursus
Deltid
Engelsk
Sep 2022
på universitet