Filter
Cursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i English Law

Law kurser er store muligheder for personlig udvikling og kan tages på egen hånd eller med en anden grad, du forfølger. Kursus materiale normalt fokuserer på i øjeblikket relevante spørgsmål på områder som intellektuel ejendomsret og erhvervsret.

Søg efter kurser i English Law. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detalje med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i English Law

iStudy

Beskæftigelse i Storbritannien er en meget lang og kompliceret proces. De fleste virksomheder begynder at rekruttere nye kandidater næsten et år inden startdatoen for et ... [+]

Kursus højdepunkter

UK Employment Law Course er en prisvindende og det bedst sælgende kursus, der har fået CPD Qualification Standards

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket UK Employment Law Course i 9 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret om kun 12 timer, 10 minutter timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk