Filter
Cursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Dispute Resolution Studies

Når du er færdiguddannet på gymnasiet, kan du begynde at tænke på, hvilke højere lærekurser du vil tage. Et kursus er en del af et uddannelsesprogram og er hvordan du bygger din studie. De fleste kurser tager kun et par måneder at fuldføre, men ikke altid.

Hvad er et kursus i tvistbilæggelsesstudier? Som du ville forvente, fokuserer dette kursus udelukkende på kommunikations- og forhandlingsmetoder til at afvæbne konflikter og returnere en samtale til et civilt sted. Disse kurser findes almindeligvis i juridiske eller erhvervsmæssige programmer, fordi denne færdighed er meget nyttig på områder, der interagerer med andre. Kurser kan fokusere på, hvordan disse evner kunne udnyttes i et retssal eller i forretningsmøder.

Der er færdigheder udviklet i konfliktløsning studier, der gavner eleverne i deres karriere og hverdag. Evnen til at deescalere konflikt er nyttig i næsten ethvert miljø eller karriere. Andre gode færdigheder, som denne slags selvfølgelig udvikler, omfatter kommunikationsevner og kritisk tænkning.

Det er vigtigt, at du undersøger omkostningerne ved dine kurser, før du tilmelder dig. Hvert kursus har forskellige gebyrer forbundet med det. Det nøjagtige beløb afhænger af skolen, programmet og studietiden.

Karriere, du kan indtaste efter færdiggørelse af tvistbilæggelsesstudier, afhænger af uddannelsen du har valgt. Hvis du er en lovstudent, kan dette kursus hjælpe dig med at blive advokat eller få en post-level stilling, der kan føre til en karriere i loven, herunder advokat og juridisk sekretær. Hvis du er erhvervsdrivende, kan dette kursus føre dig til at blive leder, teamleder eller til sidst en leder.

Hvis du er interesseret i at studere tvistbilæggelse på et kollegium eller universitet, skal du finde et program, der indeholder dette unikke kursus. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

2 Resultater i Dispute Resolution Studies

Center for International Legal Studies

3-kreditkurset "Anerkendelse af udenlandske domme" omfatter faktisk to forskellige procedurer, "anerkendelse" af en udenlandsk dom og "fuldbyrdelse" af denne dom på grund ... [+]

Anerkendelse af udenlandske domme

3-kreditkurset "Anerkendelse af udenlandske domme" omfatter faktisk to forskellige procedurer, "anerkendelse" af en udenlandsk dom og "fuldbyrdelse" af denne dom på grundlag af den status, som den har fået tildelt af en national domstol. I en anerkendelsesprocedure bliver en domstol i et land bedt om at acceptere en retsafgørelse truffet af en ret i et "fremmed" land og at afgøre en dom af væsentlig samme form uden at genbehandle fortjenesterne i den oprindelige retssag. Hvis en anerkendt udenlandsk dom er en pengeafgørelse, og debitor har aktiver i den modtagende jurisdiktion, vil den kompetente dommer få adgang til alle de retshåndhævende retsmidler, der er til rådighed i anerkendelseslandet, for at fuldbyrde dommen. Den globaliserede økonomi medfører også, at dommene bliver globaliseret. Grænseoverskridende retssager udfordrer grænseoverskridende virksomhed. Grænseoverskridende retssager giver anledning til grænseoverskridende anerkendelses- og håndhævelsesprocedurer. Administrationsgebyr - USD 90.... [-]

Østrig Salzburg Ungarn Budapest Polen Warsaw Kina Shanghai  + 4 Mere
Oktober 2019
8 uger
Online
Læs mere på dansk
Center for International Legal Studies

"2" -kursusens "stjerne" er Aguinda v. Chevron, en sag, der startede i 1993 i New York og fortsatte gennem domstolene i Ecuador, Brasilien. Argentina, Canada, Nederlanden ... [+]

Cross-border litigation Case Study

"2" -kursusens "stjerne" er Aguinda v. Chevron, en sag, der startede i 1993 i New York og fortsatte gennem domstolene i Ecuador, Brasilien. Argentina, Canada, Nederlandene og Gibraltar. Dens lange og torturerede historie - herunder flere voldgiftssager i Haag og 23 opdagelsesanmodninger i føderale domstole i 10 stater i USA - giver grundlag for at lære om USAs Alien Tort Claims Act, United States Racketeer og Corrupt Organizations Act , Tredjeparts retssagsminansiering, American Discovery, Bilaterale Investeringsaftaler og Extraterritorial Juridisk Anvendelse. Administrationsgebyr - USD 60.

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies er baseret i Salzburg, Østrig, og har opereret der i næsten 50 år. Centret har over 5.000 advokatmedlemmer over hele verden, beskæftiger sig med omfattende juridisk udgivelse og organiserer fortsatte juridiske uddannelser og akademiske programmer i Europa og Asien for Eötvös Loránd Universitet i Budapest, Ungarn, Lazarski Universitet i Warszawa, Polen, Boston University i Boston, Massachusetts og Lixin University i Shanghai, Kina.... [-]

Østrig Salzburg Ungarn Budapest Polen Warsaw Kina Shanghai  + 4 Mere
Oktober 2019
8 uger
Online
Læs mere på dansk