LAWSTUDIES

Kurser: Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Nordamerika

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Fuldførte et kursus i Criminal Justice er meget efterspurgt for deres viden specialist på deres felt, ud over deres tidligere lov legitimationsoplysninger (f.eks: Bachelor of Law eller Juris Doctor).

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Executive kurser i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Nordamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Nordamerika Filter

Criminal Justice Administration

Manor College
Cursus
Sep 2021
Engelsk

Bachelor's of Science in Criminal Justice Administration-programmet fokuserer på udviklingen af lederskab og analytiske færdigheder hos studerende, der stræber efter at opnå l ...

Læs mere