$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

Et kursus i strafferet fokuserer på området lovgivning, som dykker ind i kriminalitet og retfærdighed, international kriminalitet, retsvidenskab, årsagssammenhæng, samstemmende og de ​​forskellige former for lovovertrædelser, blandt andre emner. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle Criminal Justice kurser kræver et større tidsforbrug end andre. Hvad er fordelene ved e… Læs mere

Et kursus i strafferet fokuserer på området lovgivning, som dykker ind i kriminalitet og retfærdighed, international kriminalitet, retsvidenskab, årsagssammenhæng, samstemmende og de ​​forskellige former for lovovertrædelser, blandt andre emner. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle Criminal Justice kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i Criminal Justice?

Fuldførte et kursus i Criminal Justice er meget efterspurgt for deres specialviden inden for deres felt, i tillæg til deres tidligere lov legitimationsoplysninger (f.eks: Bachelor of Law eller Juris Doctor).

Hvilken karriere med et kursus i Criminal Justice?

Studerende med speciale i strafferet er kvalificeret til at gå på arbejde i advokatfirmaer, forebyggelse af kriminalitet, politiet, kriminologiske forskning, nationale og internationale straffedomstole og meget mere.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Criminal Justice?

Omkostningerne ved at tage kursus i Criminal Justice kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i Criminal Justice?

Forudsætninger for et kursus i Criminal Justice varierer meget.Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Sådan at tilmelde sig et kursus i Criminal Justice?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Manor College
Jenkintown, USA

Bachelor's of Science in Criminal Justice Administration-programmet fokuserer på udviklingen af lederskab og analytiske færdigheder hos studerende, der stræber efter at opnå l ... +

Bachelor's of Science in Criminal Justice Administration-programmet fokuserer på udviklingen af lederskab og analytiske færdigheder hos studerende, der stræber efter at opnå ledende stillinger i det strafferetlige system, herunder domstolssystemet, kriminalitetsfaciliteter, beredskab, og retshåndhævende myndigheder blandt andre. -
Cursus
Engelsk