$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Asiatisk ret

Law kurser ofte udforske specifikke emner, såsom regulering teori eller handelsret, giver forskere mulighed for at fremme deres udvikling i områder af personlig interesse. Den specialisering, der er til rådighed ved gennemgangen af ​​et kursus, kan føre til en karriere inden for dette lovområde. Hvad er et kursus i asiatisk lov? Denne type kursus kan fokusere på de unikke aspekter af d… Læs mere

Law kurser ofte udforske specifikke emner, såsom regulering teori eller handelsret, giver forskere mulighed for at fremme deres udvikling i områder af personlig interesse. Den specialisering, der er til rådighed ved gennemgangen af ​​et kursus, kan føre til en karriere inden for dette lovområde.

Hvad er et kursus i asiatisk lov? Denne type kursus kan fokusere på de unikke aspekter af det økonomiske og juridiske system inden for asiatiske lande, såsom Kina eller Filippinerne. Særlige klasser inden for programmet kan dække emner som regnskabs- og beskatning, antitrustlovgivning, arbejdsmarkedslovgivning og socialsikringslovgivning, særlige økonomiske forhold til asiatiske lande og IP-lovgivningen. Hvert af disse emner vil blive undervist med vægt på de særlige forhold i disse love, måske med en sammenligning med de samme love i vestlige lande.

Med en bedre forståelse af kulturelle forskelle kan kursusdeltagere finde ud af, at de er positioneret for øget adgang til karriereudvikling og øget indtjeningspotentiale. Studerende kan også finde, at de nyder godt af en dybere kendskab til juridiske politikker og teorier, samt faglig ekspertise inden for tekniske områder af loven.

Omkostningerne ved at deltage i et kursus i asiatisk lov varierer afhængigt af den specifikke skole og længden af ​​kurset. Fremtidsstudenter bør undersøge deres muligheder for at finde et program, som bedst passer til deres situation og uddannelsesmæssige mål.

Når fagfolk tilføjer et kursus i asiatisk lov til deres eksisterende juridiske grader, kan de finde ud af, at de passer til en række ønskelige stillinger. Disse karrieremuligheder kan omfatte arbejde som corporate associates, kommercielle advokater, advokatfirmaer for virksomheder eller forsendelsesdiscusser advokater. Konkurrencen om disse job kan være aggressiv, men med det afsluttede kursus skal kandidater være i en bedre position. Andre juridiske stillinger kan omfatte compliance counsel, IP-sagsanlæg advokat, byggeri advokat og asset finance rådgiver.

Kurser i asiatisk lov tilbydes af skoler over hele verden. Nogle institutioner kan tilbyde online kurser for yderligere bekvemmelighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
U Law Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Vores PPC er designet til at forberede studerende eller kandidater fra LLB (Hons), Graduate Diploma in Law (GDL), MA Law eller Common Professional Examination (CPE) til at for ... +

Vores PPC er designet til at forberede studerende eller kandidater fra LLB (Hons), Graduate Diploma in Law (GDL), MA Law eller Common Professional Examination (CPE) til at foretage de nødvendige PCLL-konverteringsprøver for optagelse i det postgraduate certifikat i lovgivning ( PCLL) i Hong Kong. -
Cursus
Fuldtid
10 uger
Engelsk
Online