Law Kurser Programmer

Lov Kurser

Law kurser er designet for fortsat personlig udvikling og udbydes af en række førende universiteter og andre uddannelsesinstitutioner i hele verden.

Kurser i love og regler har mange studiemuligheder til rådighed, der kan omfatte online, klasseundervisning, individuelt eller i samarbejde med uddannelser. Nogle af de specialiserede områder af undersøgelsen for lov kurser er erhvervsret, intellektuel ejendomsret, regulering teori, og andre. Også mange sektorer har specifikke kurser diskuterer aktuelle tendenser og lovgivningsmæssige spørgsmål vedrørende deres specifikke branche.

De mange forskellige Law kurser kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Law kurser nedenfor.

Nyligt tilføjede kurser i jura

ESBS - European Sport Business School

Sportslovsprogram

December 5, 2018
Programmets overordnede mål er, at den studerende kender de juridiske og juridiske grundlag for sporten.

Center for International Legal Studies

Kursus: Introduktion til USAs juridiske system

August 28, 2018
Denne 1-kredit kursus giver en oversigt over det amerikanske retssystem, hvordan det er organiseret, og hvordan det virker.

Mildred Elley

Paralegal Studies Program

Maj 9, 2018
Paralegal er et afgørende stykke af ethvert juridisk supportteam. Paralegals udfører ekspert juridisk forskning, udkast dokumenter, vedligeholdelse af filer, interagere med kunder samt yde administrativ støtte. Paralegal Studies programmet introducerer grad og certifikat studerende til de væsentlige computer applikationer er nødvendige for det juri… [+]diske område. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en lov Course?

Hvad er en lov kursus?
Law kurser udvikle faglig kompetence inden for loven for potentielle jurister, advokater, juridiske assistenter, analytikere og mere. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle Law kurser kræver et større tidsforbrug end andre. Hver lov Kurset fokuserer på et bestemt område af loven. Universiteter i civile eller common law-lande ville tilbyde jura specifikke for deres lokale retssystem. Mange universiteter tilbyder også folkeretlige kurser, der fokuserer på folkeretten eller færdigheder, der kan anvendes i enhver juridisk jurisdiktion.

Hvad er fordelene ved at tage en lov kursus?
Mens alle juridiske fag er forskellige i emne og funktion, som hver især har sine egne særlige fordele for de studerende. I almindelighed, jura kurser giver en mulighed for at lære fra erfarne professorer. Law kurser er stringent, udfordrende og up-to-date, der giver den mest relevante faglige erfaring. Færdiggørelsen af ​​en lov kursus viser potentielle arbejdsgivere, at ansøgeren har udviklet relevante færdigheder i et bestemt område af loven, lov praksis eller advokatfuldmægtig arbejde. Hvad skal vi studere i en lov kursus?
Nogle juridiske fag er designet til at supplere en eksisterende bachelor-eller kandidatgrad i loven, tilføjer specialisering til en studerendes kendskab til juridisk praksis. For eksempel kurser om international voldgift, den havretten, Common Law Analyse og sprog, Civil-og familieret-og energiret give en sådan specialisering. Andre juridiske fag er designet til dem, der ønsker at indgå i den juridiske sektor uden en Bachelor of Laws eller Juris Doctor grad. En HD i loven, Paralegal Diploma Program, professionel juridisk assistent Programmet eller juridiske assistenter program ville kvalificere den uddannede til at begynde at arbejde i den juridiske sektor.

Hvor meget koster det at tage Law kurser?
Omkostningerne ved at tage juridiske fag varierer voldsomt afhængig af antallet af uger eller kursustimer, beliggenhed, emne og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i loven?
Forudsætninger for jura varierer også meget. Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener. Varigheden af ​​juridiske fag kan variere fra én uge til fire år, afhængigt af universitetet og kurset.

Hvorfor tage en online lov kursus?
Online-jura er en mulighed for arbejder fagfolk eller enkeltpersoner med en travl tidsplan. Law kurser kan tages online, med alle nødvendige materialer, der leveres digitalt. Dette udelader kravet om at pendle til campus for at deltage i undervisningen. Det interaktive aspekt af online juridiske fag giver også eleverne mulighed for at kommunikere direkte med deres professorer og andre klassekammerater, og kræver dem til at formulere deres tanker på en klar, sammenhængende skriftlig mode.

Hvor til at tage et kursus i loven?
Law kurser udbydes ved universiteter på næsten alle kontinenter i hele verden. Hvorvidt i Argentina, New Zealand, Canada, Malaysia, Frankrig, Sydafrika, Samoa eller Rusland, kan ambitiøse studerende finde juridiske fag i en række forskellige områder. Der er en række typer af juridiske fag, hver med specifikke krav. Graduate Eksamensbeviser, Graduate Certificate, Eksamensbeviser, specialer og mange andre typer af lov kursus er til rådighed på de bedste universiteter i verden. Lær mere om jura i dag direkte på LawStudies!