Studere i Costa Rica - Find studiemuligheder i Costa Rica

Studere i Costa Rica

Om Costa Rica
Der 's masser at vide om Costa Rica, hvis du er studerende. Du kan vide dette land, som ligger i Mellemamerika, er en smuk turistmål med en tropisk føler og en indbydende kultur. For dem, der ønsker at studere her, er der muligheder for at gøre det, herunder jura. Landet, en miljøbevidst og fredselskende en, har en stærk økonomi. Og mens der er masser af grunde til at komme her for at slappe af, kan du også ønsker at komme her for at arbejde som advokat. For at gøre dette, er du nødt til at overveje den costaricanske retssystem samt uddannelsessystemet. Costa Rica lov grader er tilgængelige for studerende rejsende, der ønsker at afsætte tid til at forfølge dem. Hvad er loven System i Costa Rica? Retssystemet i Costa Rica er en baseret på den romerske Criminal System. Den har fire grene af regeringen, retsvæsenet, udøvende, lovgivende og valg tribune.Der er tre niveauer af retssystemer, herunder byretter, appelinstanser og de øverste retsinstanser. De, der træder ind i dette system ofte befinder sig at tilbringe en masse tid bag tremmer, da ingen binding tilbydes. Alligevel giver den costaricanske regering udpege og godkende advokater til at repræsentere folk anklaget for en forbrydelse.
Studere jura i Costa Rica
Hvad er en lov grad i Costa Rica? For at kunne arbejde som advokat i Costa Rica, skal enkeltpersoner fuldføre deres grundlæggende uddannelsesniveauer, en bachelor 's Degree, og derefter deres Masters of Law, også kendt som en LLM grad. Det er meget almindeligt for den enkelte at vælge en særlig fokus inden for denne lov. Den mest almindelige af disse er international ret, erhvervsret og menneskerettigheder. Lov videregående uddannelser i Costa Rica for at opnå en juridisk embedseksamen i Costa Rica, enkeltpersoner vil sandsynligvis tilmelde en af landets 's lov skoler eller juridiske fakultet i universitet. Nogle studerende behøver at rejse til andre områder og folkeretten skoler for en mere avanceret uddannelse, men de studerende har brug for Costa Rica uddannelse at bestå bar eksamen i landet. The University of Costa Rica 's lov skole er en mester ' s niveau program, der kræver en yderligere to eller tre års studier for den studerende at få hans eller hendes grad.Som en voksende økonomi og et stort retssystem, at finde arbejde i Costa Rica som advokat er en mulighed. Når en studerende gennemfører sin uddannelse i marken og sidder for søjlen eksamen, er det så muligt for den enkelte at begynde at arbejde inden for et advokatfirma. Der er en efterspørgsel efter velkvalificerede advokater, men i modsætning til i USA, i England, og i andre lande, behøver advokater ikke altid gøre en betydelig mængde penge. Internationale studerende er velkomne på de fleste videregående uddannelser faciliteter i landet, selv om den studerende skal opnå accept fra skolen og derefter få en studerende visum forud for rejser til Costa Rica.
Fakta om Costa Rica

Dette mellemamerikanske land ligger mellem Nicaragua mod nord og Panama mod syd. Den har en smal Pacific kystområde. Costa Rica blev citeret af FN United Nations Development Programme i 2010 som et af de lande, der har opnået meget højere menneskelig udvikling end andre lande på samme indkomstniveau og i 2011, fremhævede blev af UNDP for at være en god performer på miljøområdet bæredygtighed og har en bedre record om menneskelig udvikling og ulighed end medianen af ​​deres region.

 

Hovedstad: San José
Officielle sprog: Spansk
Regeringen: Unitary præsidentkandidat konstitutionelle republik
Befolkning: 4.586.353
Bruttonationalprodukt: $ 58.822.000.000.000
Valuta: Costa Rica Colón (CRC)
Tidszone: (UTC-6)