Certifikat i professionelle juridiske studier (CILEx)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

En juridisk direktør er en juridisk professionel, der normalt arbejder med eller under opsyn af en advokat. Dette kan ske i privat praksis eller i den offentlige service. Vores certifikat i professionelle juridiske studier er specielt skræddersyet til studerende, der ønsker at praktisere som juridisk direktør i Irland. Arbejdet med en juridisk direktør er lige så forskelligartet som hos den advokat, som de arbejder med. Dette arbejde kan tilpasses som enten omstridt (for eksempel retssager om personskader, inkasso og familieret) eller ikke-kontinentisk (for eksempel rådgivning om testamentering eller formidling). Juridiske ledere behandler regelmæssigt klienter, filhåndtering, behandling af retssager, deltagelse i retten, forberedelse af papirer til at gå til advokater, deltagelse i konsultationer og afviklingsmøder. Dette kursus er designet af vores programleder for at imødekomme et behov i den professionelle kontekst, som hun identificerede i løbet af sin karriere som barrister.

Independent College Dublin 's Professional Legal Studies - program fører til tildeling af et certifikat i Professional Legal Studies (Legal Executive) efter fase 1. Programmet er specielt skræddersyet til de studerende, der ønsker at praktisere som juridisk direktør i Irland.

Dette kursus er godkendt af Chartered Institute of Legal Executives. Studerende, der gennemfører fase 1-certifikatet, er berettigede til at gå videre til trin to, diplomet i professionelle juridiske studier (juridisk direktør).

Varighed og levering

Dette er et 20-ugers kursus, der begynder den 12. februar 2020. Kurset bliver leveret via tre timers forelæsninger, der leveres hver onsdag fra 18.30 til 21.30. Der vil være cirka fire lørdagsværksteder inden for 20 ugers periode, der løber fra 9.30 til 12.30.

Beliggenhed

Vores klasser finder sted på Independent College Dublin , Block B, The Steelworks, Foley Street, Dublin 1.

Blended Learning

Kurset leveres både i klassen og via blandet læring. Dette vil gøre det lettere for studerende, der bor uden for Dublin, der ønsker at tage kurset. Klasseforelæsninger vil blive optaget og sendt online for studerende at få adgang.

Der vil være et antal lørdagsworkshops i løbet af de 20 uger, som du bliver pålagt at deltage i som en del af den blandede læringsmetode.

Mød lektorerne

Anastasia Ward, BCL; Barrister-at-Law

Anastasia Ward BL er uddannet fra UCD med BCL (Hons) og kvalificerede sig som barrister i 1994 og praktiserede i over 20 år på baren. Siden 1995 har Anastasia holdt forelæsninger på så forskellige institutioner som City of Dublin VEC (1997-2004), DIT (1999-2001), Griffith College Dublin (2001 - 2010) og Law School på vegne af Law Society of Ireland (1995-2009). I Advokatsamfundet ud over sin rolle som tilknyttet fakultetsmedlem, der underviste blandt udlejer og lejer, civil og kriminel advokacy, praksisudvikling, forhandlingsteori og praksis, fungerede hun som eksaminator i civil og kriminel advokacy. Anastasia har i øjeblikket stillinger som programleder for Master of the Arts i tvisteløsning og certifikatet og eksamensbeviset i irske juridiske studier. Derudover holder hun forelæsninger i tvisteteori og -dynamik, forhandlingsteori og praksis, voldgiftslov og arbejdsplads tvistbilæggelse på MA-programmet; mens hun er på CILEX og DILEX, underviser hun i retssystemer, kontrakt- og skadesret, civilretlig teori og praksis, jordlov og formidling, testamenter og arve og selskabsret.

Nadia Bhatti

Nadia Bhatti er uddannet med en LLB-grad fra Trinity College Dublin. Hun er i øjeblikket ph.d.-kandidat med Law School på Trinity College Dublin. Nadia har over seks års erfaring med undervisning i jura-studerende på bachelor- og professionelt niveau. Nadia holder foredrag om Independent College's LLB (Hons) -program i forfatningsret og administrativ ret. Hun leverer EU- og forfatningsretskurser på FE-1-forberedelseskursen samt moduler om beskæftigelse og strafferet på CILEx-diplom. Hun har tidligere undervist på Law School i Trinity College Dublin i beskæftigelsesret, hun leverer også Independent College's Employment Law Diploma.

Akkreditering

Dette kursus er godkendt af Chartered Institute of Legal Executives (CILEx). CILEx er den professionelle forening for over 20.000 Chartered Legal Executive advokater, paralegals og andre juridiske praktikere i Irland, England og Wales. I mere end 50 år har de tilbudt en Pathway til en fleksibel juridisk karriere.

Kursusoversigt

  • Enhed 1: Introduktion til det irske retssystem; Juridisk forskning
  • Enhed 2: erstatningsret; Kontraktsret
  • Enhed 3: Civilretstvist
  • Enhed 4: Jordlov og formidling

Hver enhed har en 2-timers eksamen.

Hvad vi tilbyder

Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) er den professionelle forening for over 20.000 Chartered Legal Executive advokater, paralegals og andre juridiske praktikere i England og Wales. I mere end 50 år har de tilbudt enestående adgang til en fleksibel retskarriere.

Grundlagt i 1892 blev Institute of Legal Executives et selskab begrænset med garanti i 1963 med støtte og samarbejde af Advokatsamfundet. Den 30. januar 2012 blev de inkorporeret af Royal Charter og er nu kendt som 'Chartered Institute of Legal Executives'.

Adgangskrav

Kurset er åben adgang, og der er ingen adgangskrav.

Gebyrer og betaling

Studieafgift er € 1.850 for studerende med base i Irland og EU. Betaling accepteres ved kreditoverførsel, check, bankudkast eller kredit- / betalingskort.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Independent College Dublin has the perfect location for student life in Dublin: we are right in the very centre of the city, surrounded by cultural, academic and leisure attractions. Independent Colle ... Læs mere

Independent College Dublin has the perfect location for student life in Dublin: we are right in the very centre of the city, surrounded by cultural, academic and leisure attractions. Independent College Dublin’s primary goal is to bring our students through learning programmes that are relevant, stay with you forever, are the foundations of your future success and result in qualifications that are highly respected in your chosen field. Upon completion, your undergraduate, postgraduate or professional award in the various disciplines will be recognised wherever you go, both in Ireland and overseas. We are a goal-focused, career-orientated college. We pride ourselves on our personalised tuition, delivered to the highest academic standards in an interactive learning environment by highly qualified and friendly teaching staff. Minimer