LAWSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Færdiggørelse af et certifikatprogram kan supplere en eksisterende grad eller sekundær uddannelse ved at tilføje et specialiseret færdighedssæt. Ofte kan dette føre til en forfremmelse, en entry-level position eller adgang til et bachelorprogram.

Disciplinen i loven er bred og fuld af historie. Studerende retlige studere reglerne indført ved et samfund til at regere menneskelig adfærd. Loven har mange sub-felter, og det er en god idé for kommende jurastuderende til at have en specialitet af interesse i tankerne, før immatrikuleret.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Jura, Fjernundervisning Filter

Certifikat i professionelle juridiske studier (CILEx)

Independent College Dublin
Certificate
Okt 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
<
20 uger
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

En juridisk direktør er en juridisk professionel, der normalt arbejder med eller under opsyn af en advokat. Dette kan ske i privat praksis eller i den offentlige service. Vore ...

Læs mere

Graduate Certificate i juridiske studier

University of Technology Sydney
Certificate
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Graduate Certificate in Legal Studies opfylder det voksende behov for ikke-juridiske kandidater, der arbejder i den offentlige og private sektor for at få en grundig forståels ...

Læs mere