CertHE Law

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

CertHE Law

Om CertHE Law kursus

Hvis du er ivrig efter at prøve universitetsstudier, kan vores CertHE Law kursus online opnås som en selvstændig kvalifikation eller bruges som en skridt i retning af en bachelorgrad. Kurset er designet til at give dig en introduktion til det engelske juridiske system, både fra et civilt og kriminelt perspektiv, samt at kigge på nøglekritiske begreber og principper.

Undersøgelsen er baseret på specifikke lovrelaterede spørgsmål inden for rammerne af tværfunktionelle moduler, som vil udvikle dine kommunikations-, præsentations-, skriftlige, analytiske og kritiske tænkningskompetencer.

Lov er et bredt anerkendt og højt respekteret emne, og den viden, der er opnået på vores CertHE-lov, åbner mange muligheder for at udvikle din karriere både inden for og uden for det juridiske område.

Hvorfor studere dette emne?

Vores online CertHE Law kursus giver dig en fleksibel tilgang til læring, så du kan arbejde sammen med dine studier. Udover fagspecifik viden bidrager dette kursus til udvikling af færdigheder inden for en række områder, herunder forskning, præsentation og kritisk tænkning.

Relaterede kurser

  • LLB (Hons) lov

Læring og vurderinger

At studere online til din CertHE-lovkvalifikation giver dig frihed til at studere, hvornår og hvor det passer dig. Du kan lære hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers hvor du har internetadgang.

Alle vores online bachelor kurser har en standard studietid, som angiver hvor lang tid det skal tage dig at afslutte dine studier.

Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end standard kursusvarigheden ved at fordoble moduler på bestemte tidspunkter i løbet af dit kursus, dog gælder minimum studieperioden.

Undervisningsmetoder og stil

I modsætning til et traditionelt universitetsmiljø benytter vores online-uddannelseskurser et virtuelt læringsmiljø. Systemet er designet til at spore og styre læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer, uanset hvor du er.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Studeringen foregår helt online, og studieprogrammet kan passe til dit arbejde og dine personlige forpligtelser.

Du støttes gennem din online lov kursus af en dedikeret studentrådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder.

Metoder til vurdering

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. CertHE lovopgaver er baseret på erhvervserfaring og løbende vurderet af vejledere.

Du vil altid være opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres.

Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit kursus. Vi opnår dette ved at:

  • viser dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som kan ses, når du logger ind på læringsplatformen;
  • Den hurtige vending af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret.
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​året eksamener;
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier.

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Udover det faktum, at alt arbejde vurderes ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Karriereudsigter

Hvis du søger at forbedre din professionelle karriere, er online studie en af ​​de mest omkostningseffektive, praktiske og fleksible måder at opnå din kvalifikation på. Du kan forbedre både din uddannelse og karriere med en grad fra et top britisk universitet uanset geografisk placering, arbejde eller personlige forpligtelser.

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

Karriere destinationer

Den juridiske viden fra CertHE-loven kan være til gavn for roller i økonomi, menneskelige ressourcer, uddannelse, lokal og statslig forvaltning, den frivillige sektor eller ledelse.

CertHE Law kan også bruges som en skridt i retning af at studere for vores LLB (Hons) Law grad, som anerkendes som en Kvalificeret Law Degree (QLD) i England og Wales og er det første skridt, hvis du overvejer at praktisere lov fagligt.

Adgangskrav

Vi mener, at uddannelse skal være tilgængelig for alle, så vi tilbyder en Open Entry Route, som betyder, at du ikke har brug for nogen tidligere akademiske kvalifikationer til at starte vores CertHE Law kursus.

Du vil få lov til at starte CertHE Law kursus og vurdere, om det passer dig i løbet af de første tre uger. Du skal videregive dit første opgavesæt i løbet af denne tid for at kunne fortsætte med dine studier.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal din engelsk evne svare til en IELTS score på 6,0. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

21 dages penge tilbage garanti

Vi ønsker at give dig mulighed for at opleve et University of Essex Online kursus for en 21 dages prøveperiode. Derfor har vi introduceret vores pengene tilbage garanti. Hvis du starter kurset og beslutter det ikke for dig i løbet af de første tre uger, får du fuld refusion.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre