ADGANGSKRAV

The Master of Laws Uddannelsen udbydes til dem med en professionel lov kvalifikation (Bachelor of Laws, Juris Doctor eller tilsvarende).

PROGRAM BESKRIVELSE

The Master of Laws er et postgraduate lov kvalifikation, der giver maksimal fleksibilitet og valg med en bred vifte af specialiserede områder, hvilket betyder at du kan designe din kandidatuddannelse, der passer til dit område af interesse og faglige behov. Dem, der ønsker at udvide deres viden på et bestemt område vil drage fordel af at undersøge nutidige juridiske spørgsmål, fra både internationale og lokale perspektiver, mens de udvikler deres juridiske forskning og skrivefærdigheder.

PROGRAM STRUKTUR

Du skal udfylde 8 emner:
Obligatorisk Law Emne (1)

  • Advanced Legal Reasoning, Forskning og Skrivning

Law Valgfag (7)

Studerende skal vælge syv fag fra listen over postgraduate lov valgfag.
Studerende kan også ønske at foretage en specialisering inden for deres grad, at vælge fire lov fag inden for et godkendt undersøgelsesområdet. Disse omfatter:

  • Canadiske lovgivning og praksis
  • Corporate og Commercial Law og praksis
  • Konfliktløsning
  • International Business and Finance Law
Studerende er i stand til at fravælge en specialisering, men skal tage alle valgfag (total 70cp) fra de postgraduate tilbud i Det Juridiske Fakultet. Ingen generelle valgfag tilbydes i dette program.
Hvis passende tilsyn er tilgængelig, kan du vælge at erstatte to valgfag med en mindre afhandling efter godkendelse af Det Juridiske Fakultet.

PROFESSIONELLE RESULTATER

The Master of Laws giver en ph.d.-niveau, der udvider en kandidat eller den praktiserende viden i et udvalgt område af specialisering.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Bond University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
54 uger
Fuldtid
Price
35,240 AUD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Apurva Agarwal (LLM, '03) Mumbai