OU Law Beliggende i hjertet af den oprindelige Indian Territory, giver et ideelt miljø for studiet af indianske lov og spørgsmål vedrørende oprindelige folk. Oklahoma indeholder næsten fyrre stammeledere nationer og den næststørste indianske befolkning i USA. På grund af deres tilstedeværelse og historie i regionen, indiske lovgivning påvirker stort set alle områder af juridisk praksis, hvilket gør det en levende og voksende område.

Den LL.M. i oprindelige folks lov kan være afsluttet i et års fuldtidsstudium eller to år på deltid undersøgelse.

The University of Oklahoma - College of Law - LL.M.

John B. Turner LL.M. Program tilbyder en unik kombination af kurser, kun tilgængelig på OU, og giver eleverne mulighed for at vælge mellem tre specialiseringer: energi og naturressourcer, oprindelige folk lov eller US Legal Studies (for udenlandsk uddannede advokater).

OU lov indeholder LL.M. studerendes enestående muligheder, såsom at studere i klasseværelset med verdensklasse fakultet og Juris Doctor studerende og deltage gæsteforelæsninger, ekskursioner, sociale arrangementer, og netværksmuligheder. LL.M. Studerende kan også modtage kredit for relaterede kurser, der udbydes af andre OU afdelinger.

Legendary professorer, herunder Richard Hemingway, Drew Kershen, Peter Krug, Victor Kulp, Eugene Kuntz, Maurice Merrill, Joe Rarick og Rennard Strickland har gjort OU loven en national leder i energi, naturressourcer og oprindelige folk. Professorer, der fortsætter denne tradition er bl.a. Owen Anderson (olie og gas lov, olie og gas kontrakter og skat, international råolie lov og transaktioner), Monica Erhman, slutter fakultetet Fall 2013 (Energy Law), Taiawagi Helton (miljølovgivning og indiske naturressourcer lov), Joyce Palomar (jordbesiddelse sikkerhed, fast ejendom udvikling lov, og arealanvendelse lov), Lindsay Robertson (indisk ret, oprindelige folk lov, menneskerettigheder lov) og Murray Tabb (miljølovgivning). Desuden kollegiet er så heldig at have flere fornemme supplement og gæsteprofessorer, der underviser højt specialiserede klasser i dette program område.

Adgangskrav

For at kvalificere sig til optagelse på John B. Turner LL.M. program, skal ansøgerne have tjent deres første lov grad - LL.B., JD eller tilsvarende. Entré er meget selektive, og de optagne skal have gode lov skole optegnelser, stærke breve af anbefaling, færdigheder i engelsk og lederpotentiale. Selvom det ikke er påkrævet, er noget arbejde eller forskningserfaring efter afslutningen af ​​den første lov grad foretrækkes.

Sprog

Dette program kræver ikke LSAT eksamen; dog skal de studerende blive dygtige i engelsk. Internationale studerende, hvis primære sprog ikke er engelsk, skal indsende en tilfredsstillende score på Test af engelsk som fremmedsprog eksamen (TOEFL).

Residency

Internationale ansøgere skal indsende en klar kopi af den biografiske side og udløbsdato for deres pas. Hvis en ægtefælle eller pårørende vil ledsage ansøgeren til OU skal klare kopier af deres pas biografiske sider og udløbsdatoer også indgives sammen med ægteskab og dåbsattest (er), der er relevant, for at verificere familieforhold. Hvis ansøgeren i øjeblikket er bosiddende i USA, skal der indsendes en kopi af den side af hans eller hendes pas, der viser en aktuel visum til USA.

Financial Support Dokumentation

Internationale studerende skal indsende finansiel dokumentation for at kontrollere dine økonomiske ressourcer, såsom et kontoudtog (e) mindre end 90 dage gamle der viser det samlede beløb for den finansielle støtte til rådighed. Hvis bankkontoen er ikke i den studerendes navn, indeholde et brev fra kontohaveren kontrollere, at han eller hun vil støtte den studerende. Hvis banken erklæring ikke viser penge i amerikanske dollars, bedes du medtage en konvertering af balancen i US-dollars. Hvis den studerende bliver støttet af en regering, virksomhed eller organisation, skal den studerende give et brev mindre end 90 dage gammel angivelse af amerikanske dollar mængden af ​​støtte.

Program undervist i:
Engelsk
The University of Oklahoma - College of Law

Se 2 flere kurser fra The University of Oklahoma - College of Law »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
26,019 USD
- beboere, 34.359 USD - udlændinges (pr. år)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date