Cand.jur erhvervsret med internationale aspekter

Generelt

24 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

erhvervsret

Den Kandidatgrad i Business Law med internationale aspekter er designet til studerende, der allerede har en første grad. den Master Afstand er udformet som en "blandet læring" koncept og giver en afbalanceret kombination af de studieelementer: "Redigering af studiebøger", "interaktiv studere i den virtuelle auditorium" (fra hjemmet), nogle tilstedeværelse foredrag på stedet på en af ​​de landsdækkende studiecentre og nedlægning af tests i et hjem nærliggende studiecenter.

Master Program i Business Law er således stort set uafhængig af placering som distance undersøgelser sammen karriere med en Normal periode på fem semestre være afsluttet. den akademiske Kandidatgrad ved DIPLOM giver kandidater en efterfølgende doktorafhandling.

Kandidatuddannelsen i International Business Law

I fjernundervisning, de studerende får de grundlæggende moduler af praktisk og teoretisk viden inden for international erhvervsret. Brug af forskellige case konstellationer finder en differentieret diskussion baseret i stedet på videnskabelige principper og forskning af international erhvervsret. være Afhængigt af valget af den studerende, i to af de Større studieretninger "Business Security", "Corporate Tax Law" og "Contract Management i international sammenhæng" faglig viden uddybet.

Studerende tilegne sig den nødvendige ekspertise til at angive fremadrettet indsats for at vurdere risici forbundet med forretningsmæssige beslutninger baseret på juridiske spørgsmål og til at udvikle konkrete løsninger og til at ledsage dem i implementeringen.

International Business Law i praksis

Efter en vellykket akademisk kandidatgrad, navnlig liberale applikationer i service-virksomheder, der er aktive i grænseoverskridende og international juridisk rådgivning business resultat. På grund af den globale økonomiske netværk, er høj efterspørgsel efter virksomhedernes advokater i internationale virksomheder.

Normal periode

Fjernundervisning: 5 semestre / 120 ECTS Den aktuelle undersøgelse kan udvides undersøgelse gratis op til 4 semestre over den normale periode.

baseline

Med tilstrækkelig antal deltagere i vinteren sigt (oktober) og sommeren sigt (april).

akkreditering

Akkreditering af kurset ved akkreditering agentur FIBAA.

Studieafgifter

Fjernundervisning: 297,00 € / måned (Samlet beløb € 8,910.00 plus enkeltstående undersøgelse gebyr på 915,00 €.)

adgangskrav

Bestået bachelor eller diplom eksamen DIPLOM på universitetet eller på et andet universitet eller college (esp. Inden for økonomi eller lov) eller mindst tilsvarende udenlandsk grad i samme eller beslægtet fagområde med en Normal periode på mindst seks semestre.

Ansøgere, hvis endelige karakter hendes første professionelle akademisk grad "tilstrækkelig" er på, kan ikke deltage i kandidatuddannelsen. Ansøgere med konklusionen "tilfredsstillende" skal i en gratis sprogtest, at de er i stand til at fuldføre denne undersøgelse med succes.

udsagn

Cand.jur (LL.M.) - Kandidater får en Master certifikat og en -Urkunde og en skrevet på engelsk såkaldt "kvalifikationsbevistillæg" og en "Transcript of Records" (Udskrift af Records), som hun / deportere ham internationalt som en akademisk med en kandidatuddannelse. Efter Bologna beslutninger en kandidatgrad-indehaveren har kendskab til kravene til en doktorgrad.

VIGTIGSTE fagområder

Selskabsskattelovgivning

Valget-fokuserede selskabsskattelovgivning er en del af kandidatuddannelsen Erhvervsret med internationale aspekter (LL.M.). Formålet med dette modul er at reagere på virksomhedernes skatteforhold og gennemføre deres praktiske anvendelse i virksomhederne. Blandt andet blive en succes. Indhold omfattet:

 • Umsatzsteuerrecht
 • Umwandlungssteuergesetz
 • erhvervsskat
 • selskabsskat lov
 • Beskatning af internationale virksomheder
 • Beskatning af aktionærer

sikkerhed Enterprise

Valget-fokuserede selskabsskattelovgivning er en del af kandidatuddannelsen Erhvervsret med internationale aspekter (LL.M.). Modulet viser sig, er, at ikke kun indlede forud for en krise mission assurance foranstaltninger, herunder arv planer og gennemføre dem. Snarere er de forskellige designmuligheder præsenteret fra perspektivet af lang kontinuitet og afvejes mod hinanden. Corporate sikkerhedsindstillinger er eksemplarisk udforskes på selskabets salg, overdragelse af sædet, genoprettelse i tilfælde af insolvens og trykning muligheder for generationsskifte.

Nedenfor er indholdet igen i oversigten:

 • Salg af erhvervslivets kontrakter / Flytning
 • Europæiske konkursloven og rehabilitering i tilfælde af insolvens
 • Design af rækkefølge / arveafgiften og virksomheder

Contract Management i international sammenhæng

Valget-fokuserede kontrakter i en international sammenhæng er en del af kandidatuddannelsen Erhvervsret med internationale aspekter (LL.M.) med følgende indhold:

 • Internationale økonomiske aftaler
 • Typiske kontraktbestemmelser
 • Typiske typer af internationale økonomiske aftaler
Senest opdateret Maj 2017

Om skolen

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Læs mere

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Minimer
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlin , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamborg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Nürnberg , Wiesbaden , Wuppertal , Tyskland Online + 23 Mere Mindre