Hvis dit mål er at blive barrister, giver BPP University Bar Professional Training Course (BPTC) den bedst mulige træning. Vi tilbyder advocacy og konference sessioner undervist i grupper af fire, sande til livet mock forsøg og vurderinger og det bredeste udvalg af valgfag fra enhver udbyder. Derudover trækker vores Careers Service alle stoppesteder for at hjælpe dig med at sikre pupillage.

Når du har fuldført vores BPTC, er du fuldt ud forberedt på livets krav som barrister - og vil være berettiget til at blive indkaldt til England og Wales (under forudsætning af at opfylde kravet om kvalifikationskrav til din Court of Court).

Juridisk erhverv kan være krævende, og at være advokat er ikke for alle. Det anbefales, at du læser denne vigtige information udstedt af Bar Standards Board, hvis du ønsker at studere til England og Wales.

Bar Professional Training Course (BPTC) uddeles af BPP University .

Nøgleinformation

 • Små gruppesessioner - alle praktiske advokat- og konference sessioner undervises i grupper på 4
 • Lær af erfarne praktikere med et stærkt praktisk fokus
 • Mulighed for at skrive opinionsskrivning og udarbejdelse af vurderinger
 • Bredeste udvalg af muligheder at vælge imellem, mere end nogen anden udbyder
 • Øg din viden med introduktioner til pupillageforelæsninger og retsbesøg, der hjælper dig med at målrette dine ansøgninger til de mest passende kamre for dig
 • Finansiering tilgængelig gennem stipendier, rentefrie betalingsplaner og fremtidige lånlån
 • Få vigtig erhvervserfaring - ved at rådgive rigtige kunder gennem vores prisbelønnede Pro Bono Center
 • Øv dine evner gennem mock trial og mooting begivenheder bedømt af medlemmer af retsvæsenet og praktiserende
 • True-to-life vurderinger i advocacy og konference, ved hjælp af professionelle aktører
 • Værdi for pengene - alle bøger og læringsmaterialer er inkluderet i gebyret
 • Proaktiv karriere støtte for at give dig den bedst mulige chance for at sikre pupillage
 • Konverter din BPP University BPTC til en fuld BPP University Masters grad ved at gennemføre yderligere 30 credits

BPTC Career Guarantee

Vores Bar Professional Training Course giver dig den bedst mulige træning for livet som barrister, og vi er så sikre på, at vi tilbyder en karrieregaranti.

Hvis du ikke får pupillage inden for seks måneder efter, at du har fuldført din BPTC, kan du studere en anden kvalifikation hos BPP, der er op til £ 16.500 * inklusive LPC, gratis. Steder er begrænsede, så du kan få flere oplysninger om, hvordan du ansøger eller for at finde ud af mere, kontakt vores admissions team.

Tæt knyttet til erhvervet

Fokuset på Bar Professional Training Course handler om praktisk erfaring og anvendelse, med særlig vægt på advocacy. Vores praktikantvejlere er meget erfarne, hvoraf nogle stadig praktiserer eller har tætte forbindelser med erhvervet og er også undervisere brugt af Inns of Court.

Innovative studieværktøjer

Læringsmaterialer omfatter:

 • Online demonstrationer
 • Foreslåede svar til skriftligt arbejde
 • Live mock vurderinger med professionelle aktører - til advokat og konference
 • Digitale optagelser, der giver dig mulighed for at gennemgå din ydeevne hver uge
 • Registrerede revisionsforelæsninger for alle civile og kriminelle små gruppesessioner
 • The White Book og Archbold Criminal Practice

Studie datoer og vurdering

Den fulde BPTC løber for et helt akademisk år - september til juni. Alternativt kan du vælge at studere for kvalifikation deltid, en weekend pr. Måned, over to år.

For fuld tid mulighed, kan klasser planlægges over tre eller fire dage om ugen, med en dag om ugen forbeholdt forskning og forberedelse. Til deltid er der et tre dages induktionsprogram efterfulgt af en weekend i studieundervisning pr. Måned.

Du vil blive bedømt ved en kombination af skriftlige og mundtlige færdighedsprøver gennem året. For både fuldtids- og deltidsstuderende vil de fleste vurderinger finde sted på hverdage.

Hos BPP University eleverne mulighed for at skrive deres opinionsskrivning og udarbejde vurderinger i modsætning til at skrive dem.

Undersøg vores LLM Legal Practice (Barristers)

Et nyt program, der giver dig den nødvendige uddannelse, du er nødt til at blive en kvalificeret advokat, er vi stolte over at lancere vores LLM Legal Practice (Barristers), et integreret praksisfokuseret masterprogram, der omfatter vores højt anerkendte BPTC og kvalificerer til finansiering af postgraduate lån på op til £ 10.280 fra studielånet.

Det nye program kombinerer læren fra vores BPTC med en række nye moduler. Det er et udfordrende og givende program, der giver dig mulighed for at erhverve yderligere viden og færdigheder, der er af reel værdi i den nuværende retspraksis.

Gratis Masters top up

Vi giver dig mulighed for at forbedre din BPTC og fylde din kvalifikation til en fuld mastergrad uden ekstra omkostninger. Dette betyder, at du enten kan tage udgangspunkt i en BPP University LLM Commercial Legal Practice eller LLM Legal Practice (Barristers).

Adgangskrav

BPP University Postgraduate Diploma in Bar Practice (BPTC) adgangskrav er:

 • Kvalificerende lovgrad eller ikke-lovgrad plus CPE / GDL (minimum 2: 2)
 • Medlemskab af en kro af domstolen
 • Et pas i Bar Course Aptitude Test (BCAT)
 • Flydende på engelsk:

en. et minimum score på 7,5 i hver sektion af IELTS akademiske test; eller
b. en minimumscore på 73 i hver del af Pearson-testen af ​​engelsk (akademisk)

Ved eller før registrering skal elever fra ikke-engelsktalende lande fremlægge et certifikat udstedt af en af ​​de ovennævnte testudbydere, der bekræfter, at de har opnået de krævede scoringer i hvert afsnit af testen på samme møde. Alternativt forudsagde eleverne en 2: 1 eller 1. klasse grad, som mener, at de kan overstige sprogkravet, kan anmode om et Skype-interview med en af ​​direktørerne for BPTC-programmer eller deres kandidat, der kan fravige kravet om et certifikat ved registrering.

Certifikater udstedt af en testudbyder, der verificerer den score, som en kandidat opnår i et af ovenstående prøver, skal være aktuelt og gyldigt under henvisning til reglerne for den pågældende testudbyder på den dato kandidaten påbegynder BPTC.

Efter at være optaget til BPTC bør BPP University overveje, at en studerendes sproglige evne er utilfredsstillende, eller der er spørgsmål om, hvorvidt et aspekt af det er på det krævede niveau, vil det kræve, at den studerende tager en af ​​ovennævnte sprogprøver ved et hvilket som helst stadium i kurset (på studiekostnaden) og opnå den nødvendige score. Denne ret er ubegrænset uanset elevernes første sprog.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 6 flere kurser fra BPP University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
- Pris afhænger af beliggenhed.
Deadline