Oversigt

Kurset, der er unikt for Cypern, blander den engelske juridiske arv med den nuværende Cypern lov. Til fordel for vores lokale studerende kombineres uddannelse på de to systemer inden for nogle moduler, og i de tilfælde, hvor loven er meget forskellig, er der særskilte cypriotiske lovmoduler til rådighed. Således vil vores lokale studerende ikke kun uddanne sig med en fremragende viden om både engelsk og cypriotisk lov, men også have kendskab til juridisk terminologi på både engelsk og græsk, udover flydende sprog på begge sprog - afgørende i en stadig mere globaliseret verden. Det er vigtigt at bemærke, at kurset er udformet på en sådan måde, at eleverne kan undgå, hvis de vil have alt undervisning i Cypern-loven, undervises helt på engelsk og følge en almindelig UK LLB-studieplan.

LLB på UCLan Cypern er den eneste lovgrad på øen, der er godkendt af advokatforvaltningsmyndigheden og Bar Standards Board of England and Wales. Eksklusiv på Cypern, LLB kandidater fra UCLan Cypern skal opnå samme kvalifikationsretlige grad med identiske rettigheder, privilegier og rettigheder, som LLB-kandidat fra et engelsk eller walisisk universitet.

Som følge heraf vil vores kandidater have mulighed for at sætte deres professionelle jurist eksamener i London, for eksempel uden at skulle vende tilbage til universitetet for at opnå en kvalificeret lov grad først. Under disse udfordrende økonomiske tider er det vigtigt at vide, at en britisk kvalificeret lovgrad accepteres af (lov) faglige organer i en række forskellige lande rundt om i verden, herunder Cypern.

Derudover er LLB også blevet anerkendt som en kvalificeret lovgrad ved Cypern Bar Council.

Akkreditering / Link med professionelle organer

LLB (Hons) kursus på UCLan Cypern er akkrediteret af advokatforvaltningsmyndigheden og Bar Standards Board (henholdsvis tilsynsorganer for advokater og advokater i England og Wales). Med denne vigtige akkreditering anerkendes LLB på UCLan Cypern som en kvalificeret lovgrad, der giver en undtagelse fra den akademiske fase af professionel juridisk uddannelse for dem, der ønsker at blive advokater eller advokater. Desuden er LLB af UCLan Cyprus blevet anerkendt som en kvalificeret lovgrad ved Cypern Bar Council.

Karrieremuligheder

Kandidater vil have materiel juridisk viden og nøgleoverførbare færdigheder, der er værdsat højt af arbejdsgiverne. Juridiske kandidater er yderst beskæftigede i en bred vifte af karrierer: juridisk erhverv; offentlig og privat sektor administration og ledelse rådgivning; tilknyttede juridiske erhverv retshåndhævelse og reguleringstjenester forretnings-, bank-, forsikrings- og finansielle tjenesteydelser; primær, sekundær og tertiær uddannelse.

Program undervist i:
  • Engelsk
Senest opdateret Juli 20, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
8,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Juni 2023
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 2023