Bachelor of Laws (Honours) (LLBHons)

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

ANU Bachelor of Laws (Honours) er en internationalt respekteret, verdensklasse bachelor jurist grad.

ANU er Australiens nationale universitet med et globalt ry i international, forfatningsmæssig, offentlig og privat ret. ANU er Australiens toprangerede universitet og er rangeret som verdens tolvte for lovstudiet (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School giver sine bachelorstuderende en unik forståelse af gældende lov og praksis. Vores undervisningsmetode kombinerer akademisk rigor med praktisk ekspertise. Du vil få indgående kendskab til lovens rolle og funktion og udvikle en avanceret forståelse af, hvordan loven påvirker og påvirker næsten alle aspekter af vores verden.

Som en ANU lovstudent vil du lære fra verdensklasse akademikere og gæsteforelæsere med erhvervserfaring i verden. Små klassestørrelser giver øget mulighed for, at eleverne kan interagere og engagere sig med akademiske medarbejdere, besøge gæstens højttalere og andre studerende.

Honours komponent af programmet er indlejret i graden struktur for at forbedre dine karrieremuligheder og give dig et stærkt fundament for postgraduate studie.

Under din ANU-lovgrad vil du blive præsenteret med mange muligheder for at sætte din juridiske viden til handling og få praktisk erfaring gennem en række praktikophold, kliniske placeringer, studentekonkurrencer og udvekslinger i Australien, Asien, Det Forenede Kongerige, Europa og Det Forenede Kongerige Stater.

Uanset om du studerer loven selv eller kombinerer den med en anden disciplin som led i en ANU Flexibel Dobbeltgrad, vil ANU Bachelor of Laws (Honours) udstyre dig med de juridiske viden og praktiske færdigheder, der kræves for succes på en bred vifte af områder.

Som en bachelorstudent på Australiens nationale lovskole vil du drage fordel af muligheder, der er unikke for at studere lov i nationens hovedstad, den by, hvor føderale love og politikker er lavet.

Vores nærhed til High Court of Australia, Commonwealth domstole og føderale agenturer tilbyder uovertruffen adgang til jurister, diplomatiske samfund, medlemmer af retsvæsenet og politiske beslutningstagere, hvoraf mange er ANU Law alumni.


Karrieremuligheder

ANU har det højeste niveau af graduate employability af ethvert australsk universitet.

Når du tager udgangspunkt i en ANU-lovgrad, bliver du en del af et stærkt forbundet netværk af over 20.000 globale lovalder, der omfatter nuværende Justits of High Court, QC, SC, parlamentsmedlemmer, diplomater, forskere, forfattere og ledere af globale firmaer .


Fleksible dobbeltgrader ved ANU

Du kan foretage en ANU LLB (Hons) som en enkelt grad, eller kombinere lov med en af ​​over 30 andre discipliner som en del af en fleksibel dobbeltgrad. En fleksibel dobbelte grad giver dig mulighed for at udvide og uddybe din viden på tværs af to felter, for eksempel lov og internationale relationer, eller lov og handel.

At studere en fleksibel dobbeltgrad betyder ikke dobbelt arbejdsbyrde eller tid for en enkelt grad. Den kondenserede programstruktur i Flexible Double Degree giver dig mulighed for at fuldføre to bachelorgrader og tager kun et år længere end en enkelt grad.


Gradstruktur

I løbet af din juristuddannelse vil du studere en række obligatoriske kurser inden for grundlæggende juridiske områder som international lovgivning, administrativ ret, selskabsret, strafferet, kontrakter, beviser og retssager.

Du kan også skræddersy din grad for at passe dine interesser og karriere mål ved at vælge valgfag fra en række aktuelle aktuelle emner, herunder miljø- og klimaret, international handelsret, finansielle markeder og overtagelser, informationsteknologilovgivning, international sikkerhedslovgivning og menneskerettigheder lov.

Adgang til praksis

Gennemførelse af en ANU LLB (Hons) og den nødvendige praktiske juridiske uddannelse kvalificerer dig til at praktisere lov overalt i Australien og i nogle andre jurisdiktioner, herunder New Zealand, Indien, Singapore, Vietnam, Malaysia og Hong Kong.

Ekspertundervisningspersonale

Med særlig ekspertise inden for international, forfatningsmæssig, offentlig og privat ret opfordres vore akademiske medarbejdere ofte af parlamentsudvalg, toporganisationer, fagforeninger og medier til analyse, rådgivning og vejledning om lov og politik.

Mange af vores ekspertforskere er også prisbelønnede lærere, som er tilgængelige og arbejder tæt sammen med vores studerende for at støtte dem gennem deres studier.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Læs mere

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Minimer