Bachelor of Law

Generelt

Program beskrivelse

Programmet blev etableret i 2007. Siden starten har programmet tilbudt kurser i offentlig ret og sharia-lov, som undervises på arabisk og engelsk. Programmet anerkendes lokalt og internationalt og kvalificerer sine kandidater til at være klar til at konkurrere effektivt på det professionelle marked.

Programmeddelelse

Forberedelse af fremtrædende professionel lovlighed med grundlæggende moralske værdier, juridiske færdigheder og viden om saudi og international ret og sharia.

Fordelene ved lovprogrammet ved Dar Al-Hekma University

Bachelor of Law-programmet ved Dar Al Hekma University er det første kvinders lovprogram i Saudi-Arabien, der skal undervises på både arabisk og engelsk.

Det er det første program i den vestlige del af Saudi-Arabien, der lærer international ret. Læreplanen kombinerer teoretiske lektioner og anvendte færdigheder, der gør det muligt for studerende at lære saudi-lov, sharia og international ret. Programmet gør det muligt for kvinder at udarbejde både arabisk og engelsk. Og giver dem mulighed for at vælge kurser, der supplerer deres individuelle interesser og faglige mål.

Juridiske studerende har skelnet ydeevne på højeste regionale og internationale niveauer. Dar Al-Hikma Law Programmet var det eneste program til at repræsentere Kongeriget i internationale juridiske voldgiftsspil, med Dar Al-Hikma som det bedste hold i Mellemøsten i rækkefølge de sidste par år.

Loven omfatter højt kvalificerede fakultet medlemmer fra prestigefyldte universiteter rundt om i verden, baggrunde og forskningsinteresser inden for loven, så de studerende kan lære om forskellige internationale kulturer under studiet.

Universitetets unikke og rige miljø gør det muligt for universitetets unikke og rige miljø at øge deres selvtillid og at præsentere og præsentere mundtlige og skriftlige juridiske argumenter med tillid og styrke støttet af argumenter og bevis og udfordringer i internationale juridiske fora.

Lovprogrammet gør det muligt for kandidater at arbejde i internationale advokatfirmaer og at forfølge deres højere studier i prestigefyldte internationale universiteter. .

Karrieremuligheder eller karrieremuligheder

Law program kandidater kan arbejde som:

  • Advokater for lokale virksomheder i Saudi-Arabien.
  • Advokater hos internationale virksomheder både inden for og uden for Saudi Arabien.
  • Indenlandske advokater eller juridiske rådgivere i offentlige, private eller andre organisationer.
  • En stilling i ministerierne.
  • Civilsekretariat.
  • Analytiker fra den mellemstatslige organisation.
  • Politisk korrespondent.
  • Fakultet medlem (efter eksamen fra kandidatuddannelser).
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Læs mere

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Minimer