Programmet blev etableret i 2007. Siden starten har programmet tilbudt kurser i offentlig ret og sharia-lov, som undervises på arabisk og engelsk. Programmet anerkendes lokalt og internationalt og kvalificerer sine kandidater til at være klar til at konkurrere effektivt på det professionelle marked.

Programmeddelelse

Forberedelse af fremtrædende professionel lovlighed med grundlæggende moralske værdier, juridiske færdigheder og viden om saudi og international ret og sharia.

Fordelene ved lovprogrammet ved Dar Al-Hekma University

Bachelor of Law-programmet ved Dar Al Hekma University er det første kvinders lovprogram i Saudi-Arabien, der skal undervises på både arabisk og engelsk.

Det er det første program i den vestlige del af Saudi-Arabien, der lærer international ret. Læreplanen kombinerer teoretiske lektioner og anvendte færdigheder, der gør det muligt for studerende at lære saudi-lov, sharia og international ret. Programmet gør det muligt for kvinder at udarbejde både arabisk og engelsk. Og giver dem mulighed for at vælge kurser, der supplerer deres individuelle interesser og faglige mål.

Juridiske studerende har skelnet ydeevne på højeste regionale og internationale niveauer. Dar Al-Hikma Law Programmet var det eneste program til at repræsentere Kongeriget i internationale juridiske voldgiftsspil, med Dar Al-Hikma som det bedste hold i Mellemøsten i rækkefølge de sidste par år.

Loven omfatter højt kvalificerede fakultet medlemmer fra prestigefyldte universiteter rundt om i verden, baggrunde og forskningsinteresser inden for loven, så de studerende kan lære om forskellige internationale kulturer under studiet.

Universitetets unikke og rige miljø gør det muligt for universitetets unikke og rige miljø at øge deres selvtillid og at præsentere og præsentere mundtlige og skriftlige juridiske argumenter med tillid og styrke støttet af argumenter og bevis og udfordringer i internationale juridiske fora.

Lovprogrammet gør det muligt for kandidater at arbejde i internationale advokatfirmaer og at forfølge deres højere studier i prestigefyldte internationale universiteter. .

Karrieremuligheder eller karrieremuligheder

Law program kandidater kan arbejde som:

  • Advokater for lokale virksomheder i Saudi-Arabien.
  • Advokater hos internationale virksomheder både inden for og uden for Saudi Arabien.
  • Indenlandske advokater eller juridiske rådgivere i offentlige, private eller andre organisationer.
  • En stilling i ministerierne.
  • Civilsekretariat.
  • Analytiker fra den mellemstatslige organisation.
  • Politisk korrespondent.
  • Fakultet medlem (efter eksamen fra kandidatuddannelser).
Program undervist i:
  • Engelsk
Senest opdateret April 30, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 1, 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Price
320,000 SAR
Stipendier er tilgængelige
Deadline
Aug 29, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 1, 2020
End Date
Maj 5, 2024
Ansøgningsfrist
Aug 29, 2020

Sep 1, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Aug 29, 2020
End Date
Maj 5, 2024