Bachelor i International Law

Det Juridiske Fakultet blev oprettet i 1994. Siden den tid har det uddannet mere end 2.500 specialister, der er i øjeblikket ansat i statslige og private organisationer, som advokater, advokater og notarer, holde foredrag på institutioner for videregående uddannelse, og arbejde som officerer på de nationale offentlige anklagemyndighed organer og retshåndhævende myndigheder. I øjeblikket er der 1.673 studerende i fuldtids-og korrespondance kursus programmer på fakultetet.

Det Juridiske Fakultet har fire afdelinger:

  • Civilretsdirektoratet
  • Department of Public Law
  • Institut for Historie of Law og humaniora
  • Institut for International Law

Major

International Jura

Specialisering

International erhvervsret

Kvalifikation

International advokat med kendskab til fremmedsprog

Undervisningen proces på fakultetet udføres af højt kvalificerede lærere og eksperter i retspraksis og international ret, hvoraf de fleste har akademiske grader af ph.d. og akademiske titler professorer og lektorer. Mange af dem har stor international erfaring og har gennemført praktikophold i internationale organisationer og offentlige instanser i udlandet.

I september 2009 blev Resource Centre med international humanitær ret åbnet på universitetet. Centret er støttet af FN, Internationale Komité for Røde Kors og andre autoritative internationale organisationer.

Det Juridiske Fakultet er det eneste fakultet i Republikken Belarus med speciale i lov, som tilbyder sine elever obligatoriske kurser i to fremmedsprog og valgfrie kurser i to andre sprog. De udenlandske sprog er: engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.

Fakultetet opretholder et tæt forhold med de mest fremragende europæiske uddannelsesinstitutioner og forskningscentre på området for retspraksis og international ret. Det giver det juridiske fakultet studerende med en god mulighed for at udvide deres faglige viden, mestre vigtige praktiske færdigheder, forbedre sprogkundskaber og til at deltage i internationale konferencer, seminarer og andre faglige arrangementer, samt tage praktikophold i udlandet.

Mange af fakultetets studerende er også medlemmer af den internationale studerende forskning club "Primum", som administreres og koordineres af Institut for Internationale Anliggender for universitetet. Primum klubbens medlemmer repræsenterer instituttet på berømte nationale og internationale konkurrencer og konkurrencer, såsom Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition (USA), Den Telders International Law Moot Court Competition (Nederlandene), Jean-Pictet Konkurrence ( Schweiz), FF Martens humanitær folkeret Konkurrence (Rusland), osv.

Fakultetet er også berømt for at være initiativtager og arrangør af International Law Competition "Unge for fred" - den forreste årselev konkurrence i den humanitære folkeret i Østeuropa, som tiltrækker og samler studerende teams fra hele verden. I de sidste fem år Konkurrencerådet har set studerendes hold fra mere end 30 lande over hele verden.

Det Juridiske Fakultet har deltaget i FN-kampagnen "Stand mod fattigdom" (Stand-Up), der blev afholdt som en verdensomspændende begivenhed for en 24-timers periode. Som et resultat af kampagnen blev fakultetet opført i Guinness Book of Records. Lov fakultetets studerende gennemføre obligatoriske pre-eksamen praktikophold i offentlige instanser, virksomheder, juridiske instanser og efterforskningsmæssige myndigheder.

De studerendes forskningsaktivitet er støttet af en lang række videnskabelige selskaber og studiekredse, der forener de studerende i henhold til deres faglige interesser: historie og teori af loven; folkeretten etc.

Se 1 flere kurser fra International University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date