Bachelor af love med risiko

Generelt

Program beskrivelse

Akkrediteret af: Law Society of Scotland

Dette program, den første af sin art i Skotland, er udviklet som reaktion på væksten af ​​lovlig regulering på tværs af alle sektorer, og det tilsvarende behov for erhvervsorganisationer til at opfylde deres overholdelseskrav.

Nylige begivenheder, herunder den globale finanskrise og for nylig 'Brexit'-afstemningen, har fremhævet det usikre og voksende omfang og den grad af risiko, der står over for forretningen, og det har således fremhævet behovet for ekspertise inden for erhvervsmæssig og juridisk risiko. Således er der en stigende forventning om advokater at være proaktive i forudsigelsen og forebyggelsen af ​​uetisk såvel som ulovlig adfærd på tværs af alle samfundsområder.

Programmets hovedformål, akkrediteret af Skotlands advokatsamfund, er at udstyre dig med den juridiske viden, færdigheder, værdier og holdninger, der er nødvendige for en karriere inden for levering af forretnings- og juridisk risikofokuseret ekspertise, enten som uafhængig advokat , en advokat eller som en risikofaglig inden for en organisation.

Du vil få grundlæggende kendskab til Skotlands retssystem og lov, der kombinerer lovuddannelse med studier inden for erhvervsliv og juridisk risikostyring. Mange kandidater vil fortsætte med at tage Diploma i Professional Legal Practice (PEAT1), som er næste fase for dem, der ønsker at kvalificere sig som advokat.

Din karriere

Kandidater kan forvente at forfølge karriere inden for handel og industri, bank og forsikring, ledelse og administration, offentlige tjenester, juridisk professionel og rådgivning osv. Såvel som i den voksende rådgivningssektor. Alternativt kan kandidater forfølge karriere inden for advokatfirmaet som specialister i at yde tjenester i forbindelse med risiko generelt og især juridisk risiko.

Hvad du vil studere

År 1

Introduktion til juridiske systemer og studier, strafferet og bevismateriale, offentligret, skotsk lov: Menneskerettigheder, staten og ansvarlighed, forpligtelser, tillid, arv og familieret

År 2

Handelsret, Færdigheder til Juridisk Beskæftigelse, EU-lov, Lov om det Byggede og Naturlige Miljø, Moderne Issuer i Risikostyring

År 3

Jurisprudencen og samfundsteori, styring af etikets overensstemmelse og adfærdsrisiko, styring og planlægning af virksomhedens kontinuitet, valg af to lovvalg og ét risikomodul

År 4

Honours Dissertation kombineret med valg af to lovvalg og to risikomoduler

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

År 1

SQA Højere

AABBB inklusive engelsk plus Nat 5 Maths ved C

Et level

BBB inklusive engelsk / lov PLUS GCSE Maths på C / 4

ILC Højere

H1, H2, H2, H3, H3, inklusive engelsk ved H2 eller over PLUS Maths ved O1

IB Diploma

28 point skal omfatte engelsk og matematik

Btec

Niveau 3 Udvidet Diplom i et relevant emne på DDM PLUS Et niveau engelsk / lov på B PLUS GCSE matematik ved C / 4

English Language

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, vil normalt være forpligtet til at holde IELTS på samlet 7,0 med 6,5 i hvert element eller tilsvarende.

Yderligere Information

Andre akademiske og erhvervsmæssige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU betragtes på individuel basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangsbegrænsninger, men kan påvise relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organisationer, kan du være berettiget til at indtaste dette kursus via universitetets anerkendelse af Prior ordning Learning.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder de engelske sprogkrav, kan du være berettiget til engelsk for University Study program.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

  • Hjem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: 1820 £
  • International: £ 11.500

* Samlet studieafgift for RUK studerende, der gennemfører en tre eller fire års grad, er begrænset til 27.750 kr. Specifikke gebyrer er underlagt bekræftelse fra den skotske regering og kan ændres, når den er bekræftet.

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 15. september 2017 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Vurderingsmetoder

Vores lærings- og undervisningsstrategi har til formål at udstyre vores studerende med viden, færdigheder og egenskaber til at fungere som fleksible, uafhængige livslange elever, samtidig med at de udvikler og integrerer nyskabende og relevant læring og undervisning baseret på forsvarlig forskning og stipendium.

Vi bruger en bred vifte af bedømmelsesteknikker på tværs af graden, hvoraf nogle er specielt designet til at forbedre de færdigheder, vores elever har brug for på arbejdspladsen. For eksempel er mock retssalen øvelser vedtaget på tværs af en række moduler, som udarbejder en række juridisk dokumentation. Vi film også vores elever, der foretager mock klientinterviews.

Undervisningsmetoder

De forskellige lærings- og undervisningsmetoder, vi bruger, er designet til at sikre, at programmet både er fagligt relevant og fagligt udfordrende. En bred vifte af metoder anvendes, herunder mooting, som bruger et dedikeret rum, hvor elevernes forestillinger kan filmes og analyseres.

Vi udvikler vores studerendes digitale færdigheder; I modulet Kompetencer for juridisk beskæftigelse gives eleverne mulighed for at deltage i samarbejdsforskning, der støttes af sociale bookmarking-applikationer eller for at undersøge brugen af ​​Twitter for at forbedre deres læringserfaring. Innovative moduler som mopling og mægling og juridiske færdigheder indgår også i læseplanen.

Vores studerende har mulighed for at gennemføre kreditbærende erhvervserfaring gennem vores Professional Links-modul. De har også chancen for at deltage i studiekonferencen Mooting Competition, som finder sted i vores dedikerede moot room. Den endelige af denne konkurrence afholdes i en faktisk retssal i Glasgow før en praktiserende dommer.

Vi tilbyder ansættelsesmuligheder sessions inden for moduler og som skræddersyede sessioner i forbindelse med Student Law Society. Sessioner omfatter: Vinderende CV'er og Ansøgninger til Law Students, At opnå et praktikophold og Impress på Interview for Law Students.

Senest opdateret Oktober 2017

Om skolen

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Læs mere

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Minimer
Glasgow , London + 1 Mere Mindre