BA i international skat og lov

I forbindelse med beskatningen er det internationale netværk ikke blevet uvirket. Skatterespørgsmål skal i stigende grad besvares ud fra en international sammenhæng, hvad enten det er set ud fra et selskabs eller lovens synsvinkel. Kurset "International beskatning og lov" undervises derfor helt på engelsk. Kursets indhold er overvejende rettet mod global tilpasning og er orienteret om de vigtigste skattepolitiske spørgsmål i en national og international sammenhæng. I første semester undervises grundlæggende indhold for national beskatning, som suppleres fra 2. semester med moduler om de vigtigste internationale skatteemner.

For at sikre et omfattende teoretisk fundament læres også internationale erhvervsøkonomiske emner vedrørende beskatning og lov. Derudover afvikler de juridiske og sociologiske justerede moduler det omfattende kursusprogram. Bløde færdigheder og anvendelse af moderne computerteknologi inden for beskatning samt eksperimentel økonomisk forskning garanterer et moderne didaktisk program.

Dette skelner vores kandidater fra andre, og gør dem ekstremt velkvalificerede og velegnet til en vellykket fremtidig karriere!

Udover de klassiske standardøkonomiske og skattemæssige emner lærer grundkurset også de analytiske færdigheder og et grundlæggende kendskab til samfundsvidenskab. Hovedret følger i fjerde og femte universitetssemester. Den studerende kan vælge obligatoriske fag med hensyn til deres individuelle fremtidige kald. Her kan den studerende vælge emner med mere fokus på revision eller beskatning ud fra et økonomisk eller lovgivningsmæssigt synspunkt. I det sjette semester gennemfører den studerende et praktisk semester (praktikophold) eller gevinstrelateret erfaring i udlandet. Vi rådgiver selvfølgelig den studerende om de muligheder der er åbne for dem og yder støtte til valg af den rigtige mulighed, især med hensyn til et semester i udlandet. Det syvende og sidste semester er dedikeret til bachelorafhandlingen. Her anerkender vi også vigtigheden af ​​nærhed til praktisk erfaring og samarbejde med virksomheder i den private sektor. Derudover giver i blokkurser de nødvendige færdigheder til at producere de endelige papirer. Kurset afsluttes med et colloquium!

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date