Ba i international beskatning og lov

Generelt

Program beskrivelse

BA i international skat og lov

I forbindelse med beskatningen er det internationale netværk ikke blevet uvirket. Skatterespørgsmål skal i stigende grad besvares ud fra en international sammenhæng, hvad enten det er set ud fra et selskabs eller lovens synsvinkel. Kurset "International beskatning og lov" undervises derfor helt på engelsk. Kursets indhold er overvejende rettet mod global tilpasning og er orienteret om de vigtigste skattepolitiske spørgsmål i en national og international sammenhæng. I første semester undervises grundlæggende indhold for national beskatning, som suppleres fra 2. semester med moduler om de vigtigste internationale skatteemner.

For at sikre et omfattende teoretisk fundament læres også internationale erhvervsøkonomiske emner vedrørende beskatning og lov. Derudover afvikler de juridiske og sociologiske justerede moduler det omfattende kursusprogram. Bløde færdigheder og anvendelse af moderne computerteknologi inden for beskatning samt eksperimentel økonomisk forskning garanterer et moderne didaktisk program.

Dette skelner vores kandidater fra andre, og gør dem ekstremt velkvalificerede og velegnet til en vellykket fremtidig karriere!

Udover de klassiske standardøkonomiske og skattemæssige emner lærer grundkurset også de analytiske færdigheder og et grundlæggende kendskab til samfundsvidenskab. Hovedret følger i fjerde og femte universitetssemester. Den studerende kan vælge obligatoriske fag med hensyn til deres individuelle fremtidige kald. Her kan den studerende vælge emner med mere fokus på revision eller beskatning ud fra et økonomisk eller lovgivningsmæssigt synspunkt. I det sjette semester gennemfører den studerende et praktisk semester (praktikophold) eller gevinstrelateret erfaring i udlandet. Vi rådgiver selvfølgelig den studerende om de muligheder der er åbne for dem og yder støtte til valg af den rigtige mulighed, især med hensyn til et semester i udlandet. Det syvende og sidste semester er dedikeret til bachelorafhandlingen. Her anerkender vi også vigtigheden af ​​nærhed til praktisk erfaring og samarbejde med virksomheder i den private sektor. Derudover giver i blokkurser de nødvendige færdigheder til at producere de endelige papirer. Kurset afsluttes med et colloquium!

Senest opdateret September 2017

Om skolen

Rhinen Waal Universitetet har eksisteret siden 1. maj 2009, og er en innovativ, tværfaglig og meget moderne internationalt universitet, med Kleve som hovedsæde læring og Kamp-Lintfort som en anden pla ... Læs mere

Rhinen Waal Universitetet har eksisteret siden 1. maj 2009, og er en innovativ, tværfaglig og meget moderne internationalt universitet, med Kleve som hovedsæde læring og Kamp-Lintfort som en anden placering. I Kleve, indtil vi kan flytte til de nye bygninger bliver bygget på nuværende tidspunkt sammen med Spoy kanalen kan du studere som en midlertidig løsning i vores bygninger i Landwehr Straße, eller i Emmerich på den tidligere kaserne. Den Kamp-Lintfort placering i Südstraße er også en midlertidig løsning, hvor kurserne finder sted, indtil flytte ind i deres egne nye bygninger i centrum af byen. &nbsp Fra 2013 vil i alt 5000 studerende fra Tyskland og i udlandet kunne nyde både faglige lokaliteter, mens udfylde attraktive kurser i en åben, venlig og personlig atmosfære.Vores lærere, professorer og personale og behageligt miljø for vores universitet også bidrager væsentligt til at gøre vores elever føler sig rigtig hjemme. &nbsp De emner, der er omfattet af vores kurser er videnskabelig og anvendelsesorienteret, af de højeste standarder og af høj praktisk relevans, både i undervisning og forskning. Vi tilbyder uddannelser i naturlige, økonomiske og tekniske videnskaber samt fag orienterede mod de sociale og sundhedsvidenskab. &nbsp&nbsp Den 21. september 2009 startede vi med vinteren halvår 2009/2010 tilbyde vores tre første bacheloruddannelse programmer: Bio Science and Health, B.Sc., Det Biovidenskabelige Fakultet i Kleve International Business and Social Sciences, BA, fakultetet for Samfund og Økonomi i Kleve E regering, B.Sc., fakultetet for Kommunikation og Miljø i Kamp-Lintfort &nbsp I de fire fakulteter - "Teknologi og Bionics" (Emmerich), "Life Sciences" (Kleve), "Samfund og Økonomi" og "Teknologi og Bionics " (Emmerich) og "Kommunikation og Miljø" i Kamp-Lintfort - en i alt 16 kurser har været tilgængelige på Rhinen Waal Universitet siden vinteren halvår 2010/2011, 70 procent, der bliver undervist på engelsk. Og disse tal er stigende hvert år. Minimer