BBA-LLB (Hons)

Det innovativt udtænkt fem år integreret BBALL.B. (Honours) uddannelsen af ITM Law School integrerer jurastudiet med ledelsen i et semester tilstand for at øge beskæftigelsesmulighederne for ITM Law Students og for en stress gratis juridisk uddannelse i en æra af speciale og super speciale fag. Dette femårige program giver de studerende intellektuelle fundament for juridisk undersøgelse, og giver dem mulighed for at fokusere deres studier på områder af særlig interesse gennem avancerede klasser, klinikker, processpil og skrive projekter.

ITM Law School havde vedtaget "klinisk metode" for at afsløre "den studerende til reelle problemer konfronteret ham med de faktiske mennesker, der er i faktiske problemer." Gennem de kliniske kurser, er studerende i ITM Law School udsat ikke kun lawyering færdigheder, men også de væsentlige værdier i den juridiske profession: Udførelse af kompetent repræsentation; fremme af retfærdighed, retfærdighed og moral; fortsat forbedring af faget; og faglig selvudvikling.

Få et job efter endt uddannelse er en reel udfordring, især når man ikke har nogen erhvervserfaring. Det ironiske er: at få erhvervserfaring må man først få et job. Vi anser 'Praktik' som den eneste løsning for dette. Derfor praktik på ITM Law School er obligatorisk og er den vigtigste strategi for at forbedre "beskæftigelsesegnethed" af vores elever.

Praktik på ITM Law School er obligatorisk for alle studerende på BBALL.B. (Honours) uddannelsen. De studerende på ITM Law School får misundelsesværdige muligheder for at internere på forskellige institutioner / Advokatfirmaer / domstole / Banker / MNCs / forsikringsselskaber mv, og at internere med fremtrædende advokater og dommere. Akademisk Kalender og praktik program ITM Law School er designet meget ihærdigt på at sikre, at de studerende på ITM Law School, vil have en kant over studerende, der studerer i andre lov skoler.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra ITM University, School of Law »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Juli 2020
Duration
5 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date